Hoera een nieuwe website

Ik ben erg blij met mijn nieuwe website. De oude was erg gedateerd. Het systeem sterk verouderd.

Het ontstaansproces van de website was een creatief proces samen met Monique Molenaar van Nieuw Perspectief en Harriet Kalthof van Prima Print. Dames jullie zijn een mooi team, vullen elkaar goed aan.

De beweging die ik begin dit jaar heb ingezet om me meer te profileren met het systemisch werken geeft nieuwe energie. Ik heb nu 25 jaar mijn praktijk In Verbinding Training en Coaching. Het is fijn om met mijn cliënten  een tijdje op te lopen. En te zien dat ze nieuwe wegen inslaan en weer in Balans komen. De opstellingen zijn meer en meer een onderdeel van het begeleidingsproces geworden.

Inzicht in hoe de energie in het systeem functioneert geeft veel ruimte om in het hier en nu stappen te zetten. Het geeft respect voor dat is geweest en door de pijn en de frustratie aan te kijken komt er ruimte voor genegenheid en liefde. Uiteindelijk komen we allemaal uit onze ouders voort en daardoor zijn we ook geworden wie we nu zijn.

Om Bert Hellinger te citeren: Alle Kinder sind gut und Ihre Eltern auch.

Het is in onze tijd een hele kunst om zo te durven kijken naar onze ouders en onze kinderen. De maatschappij geeft hele andere signalen, die zeker ook gezien moeten worden en benoemd. Alleen worden er naar mijn inzien te snel conclusies getrokken.

Dat worden vaste beelden …. En krijg die dan maar weer eens los.

Voor het komende jaar heb ik al weer data gepland voor de Familie Opstellingen. Zie agenda.